Vilka underbara dagar det har varit!! I Torsdags så hade vi det sista nationella provet på förmiddagen och sen hade vi en lååång rast. Jag och Jossan drog förbi Ica och köpte två panpizzor, for hem till mig, käkade ute i solen och sen böt vi om till shorts och satt ute och solade. Hoppade lite studsmatta också bara för sommarens skull.
Grymt härligt. 
Sen efter skolan så åkte jag och Lollo in till stan för att det var träff/föräldramöte för konfirmanderna så vi ledare var där och hjälpte till med lite smågrejor. Det slutade klockan åtta och då gick vi på coop och köpte oss varsin starbucks latte. Sen vandrade vi runt i stan ett tag innan vi gick vidare till Max för lite käk. (Lollo åt och jag snodde pomfrittes, dip och cola av henne, swaaag) Vädret var så härligt och vi hade en massa saker att snacka om som vanligt så vi bestämde oss för att vi skulle gå hem från Max till mig. Tog väl drygt en timme. 

Igår var det en minst lika fin dag som i Torsdags. Hade idrott mitt ute på konstgräsplan där det inte finns någon skugga alls. Körde frisbee och lacrosse. Gissa vem som höll på att svimma. Dessutom så hade jag mina vanliga skor på mig. Nu har väl dom möglat hahah! Efter skolan var jag ute och solade. Spelade lite badminton och hoppade studsmatta med Sippan också. 
På kvällen så for jag och Lollo till fg för att vara på ku. Det var trevligt och kul sällskap! Anton skjutsade hem oss runt tolv och jag la mig hyffsat tidigt. 

snapchat är en bra uppfinning

Är svintaggad för ikväll då det är Eurovision song contest och jag ska till min bästisvän och heja på Robin tillsammans med henne och Lukas x2. Det blir mys med chokladfondue som Lollo har fixat eftersom att ingen av oss var sugen på godis eller chips konstigt nog. Lär bli det senare dock ;)
Ha en braaa Lördagkväll!