Har fått några frågor om varför jag slutat blogga. Och det är helt enkelt för att jag inte har någon tid. Har fullt upp nästan hela tiden. Och när jag inte gör något så vill jag göra just det... Ingenting. Det har varit skönt faktiskt. Att inte tänka på bloggen alltså. Jag har verkligen inga planer på att vara borta härifrån för gott. Nejdå. Hade förresten inga planer alls på att ta en bloggpaus. Men så blev det. Har haft mycket plugg och kommit hem sent på dagarna. Helgerna har jag också haft en himla massa att göra på. Höstlovet var en vecka med mycket att hinna med, tänkte ta tag i bloggen igen då men hade ingen tid för det.
Fast jag klagar inte. Kanske möjligtvis litegrann på allt plugg. Men har haft så sjukt jävla roligt alla dessa veckor och trivs otroligt bra i skolan och älskar att jag får dansa hur mycket som helst. Har så himla mycket som jag skulle vilja berätta och skriva men vet inte var jag ska börja.. Känns som att jag måste skriva allt jag har missat att skriva eftersom att detta liksom varit som en liten dagbok. Och om jag inte skriver så känns det inte bra. Haha hmmm kan inte förklara det på ett bra sätt. 

Borde gå och lägga mig nu egentligen. Ska försöka kliva upp rätt tidigt imorgon (jo tjena) för måste städa och plugga. Sen ska jag in till stan och käka med Lucko innan dansträningen. Många inlämningsuppgifter nästa vecka och har dansgenrep + andra saker också. Så ni förstår nog att det kan dröja ett tag innan nästa inlägg. Har även öppethus nästa Lördag med två dansuppvisningar. Kom och kolla!! :)
Idag fyllde Katti år så har varit förbi henne och fikat. Riktigt längesen vi träffades så det var kul. Annars har jag bara städat, pluggat och sett tv. Lugn dag med andra ord.
Igår (jaja förrgår om man ska gå efter klockan) så slutade vi kvart i elva som vanligt. Käkade lunch på skolan och sen gick jag och Ansa till stan och shoppade lite innan vi gick till hennes farmor. Satt och fikade och snackade i någon timme innan vi tog bussen hem. Sen vid nio så gick jag iväg till Danne och vi hade skräckiskväll. Såg The conjuring och den var riktigt bra! 
Orkar inte berätta så mycker mer just nu. Är så trött så ska krypa ner under täcket och sova.
Vet inte exakt när jag börjar skriva här igen. Men jag är snart tillbaka. Lovar.

Wanting winter
Älskar snö och vinter.♥