Nu är det gode jäkla dålig uppdatering igen!! Sorryyy jag ska försöka hinna med att skriva ett inlägg varje dag men som ni märker så har jag lite problem med det. ;)
Kan inte skylla på att jag inte har någonting att skriva för har svinmycket att skriva om och berätta faktiskt... Meeen ingen tid! Har inte suttit vid datorn på länge, inte ens för att göra skolarbeten. (vilket jag borde göra)
Har haft en grymt bra helg iallafall! Var ledig i fredags och det var nå otroligt skönt att ta helg en dag tidigare! Var på hockey i torsdags och sen såg jag tv halva natten.

Felix kom hit nångång vid två i fredags. Åååh, hade saknat honom så mycket, hade inte träffats sen måndag!.. Var iallafall så mysigt och kul i helgen. Vi såg heeela OS invigningen, tre timmar!! Det var ju häftigt. Hade en otroligt fin kväll och natt. 
Låg uppe och snackade, lyssnade på musik och hade det mysigt till fem, då vi bestämde oss för att sova lite. 
Var en slapp dag igår. Klev upp och käkade frulle och sen gick vi och la oss igen och bara lyssnade på musik och tog det lugnt. Jag duschade osvosv. Efter middagen for jag jag, Fello, pappa å Sara iväg för att hämta upp Jossan och sen for vi på hockey! Luleå förlorade tyvärr men det var kul ändå.
Efter hockeyn så skjutsade vi hem Felix, hämtade upp Simon och drog sen till Jossan. Hängde med Jossan och Sliddan (hahah) hela kvällen och det var kuul! 
Idag har jag inte gjort någonting speciellt alls, skulle varit iväg på dansträningen men den blev inställd. Men nu ska jag krypa i säng, ska upp tiiiidigt imorn, godnatt

Du gör mig till världens lyckligaste ♥